- Organisatie van restaurantwerkzaamheden en planning van zaalpersoneel
- Opstellen van uurroosters, taakverdeling en administratie
- Advies en begeleiding van zaalpersoneel
- Bespreken van menuplanning en verkoopsactiviteiten
- Supervisie van mise-en-place, bedieningswerkzaamheden en naleving van protocollen
- Klantvriendelijke ontvangst en dienstverlening
- Menu- en wijnadvies geven, bestellingen opnemen en coördineren van keuken- en zaalactiviteiten
- Beheer van kassa, verkoop en voorraad
- Diploma in hotel en/of zaal met minimaal 5 jaar ervaring
- Verzorgd voorkomen, klantvriendelijk en PC-vaardig
- Vloeiend in Nederlands en Frans, met basiskennis Engels
- Teamspeler met geldig rijbewijs B
- Contract van onbepaalde duur
- 38-uren werkweek
- Werkzekerheid en aangename werksfeer
- Hospitalisatieverzekering na één jaar dienst
- Competitief salaris en extralegale voordelen
- Training-on-the-job en doorgroeimogelijkheden
Jelle Verschaeve
0474815934
work@mira-events.be